2015. április 20., hétfő

Triple stamping | Moyra, Rival de Loop Young & Pet'la Plate


Mi a jobb a dupla nyomdázásnál? A tripla nyomdázás!

Mostanság ez lett a mottóm, mert hiába időigényesebb, mint a dupla nyomdázás, mégis annyira szép mintákat lehet vele alkotni, hogy mégis megéri szerintem.

Alapnak a végre-valahára megtalált, a bőrömhöz tökéletesen illő nude lakkot használtam, a Rival de Loop Young Nail Colour #13 Sand Fransisco árnyalatát – el sem hiszem, hogy 2 rétegben fed, fényesre szárad és csak 400 Ft! Még jó, hogy nem vettem a Zoya Naturel lakkok közül... :D Erre nyomdáztam a Pet'la Plate Golden Russian lemez segítségével – egyszerűen I-M-Á-D-O-M ezt a lemezt, és ezt a mintát különösen... *_* A lakkmániám és a nyomdamániám mellett most a Pet'la lemez mániám is kialakulóban van. :D (Ja és nem mellesleg a MoYou négyszögletű, ún. "taknyos" nyomdája (most már én is értem :D) tényleg nagyon jóóóó!!!)


A minta a 3 ugyanolyan, csak eltérő méretű, az alsó sorban balról a 3., 4. és 5. minta. Először a Moyra Holographic Effect 255 Gravity (lila holo) segítségével és a legkisebb mintával nyomdáztam (ez a legrészletesebb, az 5.), majd erre a Moyra Gel Look 920 Veronique-kal (elképesztően jó nyomdázáshoz!) és a kicsit nagyobb mintával (3.), majd erre a Gel Look 943 Nina-val (ami szintén nagyon nagyon jó ehhez) és a legnagyobb, legkevésbé részletes mintával (4.) nyomdáztam. Persze más mintákkal is jó, csak szerintem a lényeg a sorrend, hogy a legrészletesebb legyen alul és azt egyre kevésbé takarják el a fölé kerülő minták. :)


A felhasznált lakkok: Rival de Loop Young #13 Sand Fransisco, Moyra Holographic 255 Gravity, Moyra Gel Look 920 Veronique, 943 Nina és Pet'la Plate Golden Russian nyomdalemez, a három egyforma de eltérő méretű minta. :)


Ti mit gondoltok róla? Tetszik a tripla nyomdázás? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki! Én is próbálkoztam hasonlóval, de nem sikerült szépre, nagyon kaotikus lett. Majd még teszek egy-két kísérletet. A tiéd ragyogó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Nem is tudom, honnan jött az ötlet, de nagyon bevált. :D Igen, sajnos én is sokszor jártam már így, általában a dupla nyomdázásnál... most is sikerült egy "furát" alkotnom - a második nyomdaminta nem fedte le az elsőt, nem volt elég pigmentált a lakk, és ez így elég furcsán néz ki. :(

      Törlés
  2. Nagyon szép lett ez a manikűr! (-: Bizony, könnyen lehet kaotikus az egész, bár én csak dupla nyomdázással próbálkoztam, de tetszenek ezek a technikák.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Nekem a kedvenc díszítési technikámmá vált a nyomdázás, nem is tudom már elképzelni nélküle egyetlen manikűrömet sem. :D

      Törlés
  3. Hát ez gyönyörű! Annyira lelkes az írásod :D Örülök, hogy van új poszt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Nagyon hiányzott már az írás, és most tudtam rá időt szakítani, no meg jött az ihlet is, úgyhogy én is örülök, hogy végre tudtam posztolni. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...