2015. október 5., hétfő

Moyra Gel Look – No. 959 Rosine


A Moyra legutóbbi Gel Look lakkjait én a színskálájuk miatt (rózsaszín) fejben mindig egy külön kategóriába, külön kollekcióba sorolom, aztán mindig emlékeztetnem kell magamat, hogy nem, ők is a Gel Look kollekció részei. Öt lakkot már bemutattam az újak közül, következzék most a hatodik az egyébként nyolc darabból álló "rózsaszín kollekcióból" (és igen, azóta megvettem a hiányzó darabot, az Ann-Marie-t is).

A Rosine egy élénk középrózsaszín, kevésbé élénk, mint a Violette, de a színe hasonló, mégsem ugyanaz, kicsit sötétebb nála. A minőségére most sem lehet panasz, 2 rétegben fed, nem csíkoz, jó az ecsete. A képeken fedőlakkal látható, mert a képek a felkenés után 1 nappal készültek, és önmagában addigra egy kissé megkopott a fénye.

A képek természetes fényben készültek, enyhén felhős időben.





Ti mit gondoltok róla? Szeretitek a rózsaszín lakkokat? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

2 megjegyzés:

  1. Nem tudtam én sem ellenállni ennek a kollekciónak, csak a legsötétebb és a Fabienne nincs meg. Rózsaszín lakk mindig kell, alapszín, jó sok is van belőle :)

    VálaszTörlés
  2. Ó ez nagyon szép kis rózsaszín! Szeretem, bár a RdeL pink holóját nem tudtam magamon elviselni :/ Ez viszont nagyon is tetszik :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...