2015. október 18., vasárnap

Moyra Stardust Collection – No. 366 Solar Flare


Az előző posztban az egyik lila Moyra Stardust lakkot, az Ultraviolet-et mutattam be, a mai poszt tesztalanya pedig nem más, mint a Solar Flare. :)

A lakk Moyra tesztcsomagban érkezett, és a színe... behatárolhatatlan. Korall is, néha narancsos, néha rózsaszínes... érdekes. A benne lévő csillámok pedig még érdekesebbé teszik az egészet: tényleg csillagporos a hatása. :) Arany, ezüst, rózsaszín csillámok úszkálnak a korallos alapban.

Az üveg és az ecset a szokásos Moyra, egyszerű vele a lakkozás. A képekhez 2 vagy három réteget használtam, már nem tudom pontosan, illetve egy réteg fedőlakkot.

A lakkot megvehetitek a Moyra üzleteiben és a webshopban (link), illetve a Nailland standon és a webshopjukban is (link). Ezen kívül a különböző fodrászkellékes üzletekben is elérhetőek, valamint Szegeden a Kincses Szigetben is.



Természetes fényben:


Ti mit gondoltok? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

2 megjegyzés:

  1. Nem, még mindig nem. Pedig az alapszín tetszik, de ez a fura csillogás nem.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...