2015. december 21., hétfő

Moyra Silk Nude – Madrid + ILNP – My Private Rainbow (X)


Ez a kombináció teljesen véletlenül pattant ki a fejemből, és nem is gondoltam, hogy így fog kinézni... De ne szaladjunk ennyire előre! ;)

Még régebben megvettem a Moyra Silk Nude kollekció No. 324 Madrid nevű lakkját, és egészen mostanáig váratott magára a felkenés. De hogy miért, azt nem értem, ugyanis találtam egy új kedvenc nude lakkot. :D :D Ez a rózsaszínesebb tónusú nude lakkok közé tartozik, 2 rétegben fed, és ami a legfontosabb: fedőlakkal is jól néz ki – önmagában pedig matt felületűre szárad. Néhány másik, szintén a Silk Nude kollekcióba tartozó lakk esetén nem ilyen egyértelmű az előző mondat, mivel – szerintem – kifejezetten nem tesz nekik a fedőlakk; szerencsére a Madrid nem tartozik közéjük.

Aztán gondoltam egyet, és kentem rá két réteget az ILNP új, szilánkos holografikus fedőlakkjából, a My Private Rainbow (X)-ből, mondván, ártani úgysem árthat neki. (Tipp: ha megvan az ILNP – Mega (X), abból is készíthettek ilyen fedőlakkot, nekem egy Moyra átlátszó (No. 01) lakkba került 30 csepp Mega (X) hasonló eredményt adott.)

A végeredmény meglepő módon a piCture pOlish – Grace lakkot juttatta eszembe... bár biztos, hogy ez csak asszociáció, mivel nem hiszem, hogy dupe-nak tekinthetjük ezt a kombinációt. De attól még szerintem szép. :)

Végezetül az egészre egy réteg fedőlakk került (essence the gel top coat, most ismerkedünk, egyenlőre bejövős), és már kész is! Nektek hogy tetszik? :)

Vakuval fotózva így néz ki:




Lámpa alatt pedig így:





Mit gondoltok? Tetszik? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

3 megjegyzés:

  1. Nagyon elegáns lett! Legutóbb ez az ILNP készlethiányos volt, biztos szép fedőlakk.

    VálaszTörlés
  2. Tényleg elegáns és kifinomult, ez az ILNP fedő valami csodás :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csinos,tényleg a PP grace-re hasonlít. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...