2015. december 17., csütörtök

Téli Moyra manikűrök // Winter nails with Moyra


Nemrég én is részt vettem a Moyra díszítőversenyén 5 nyomdázott manikűrrel, és úgy gondoltam, mivel a verseny már úgyis véget ért, megmutatom őket nektek itt a blogon. A téma a tél volt, így ennek megfelelően próbáltam kialakítani az összhatást.


Az első manikűr pulcsi-jelleget kapott. A Moyra 02 Fabric Texture lemezzel nyomdáztam és az arany Metal Effect lakkal, a barna alap egy Flormar lakk, a mutató- és kisujjam körmén pedig a Dance Legend Wow Prism N°14 Fallen Angel volt.



Következzék egy jeges manikűr. :) Ez hosszabb ideig készült, mivel a kék sheer tint lakkommal rétegeztem... utólag belegondolva jobban jártam volna, ha egy hasonló kék árnyalatot felkenek, mert ugyanaz lett volna a hatás. :D Erre nyomdáztam a Moyra 11 Damask Drapery lemezzel és az ezüst Metal Effect lakkal, majd az egészre kentem még 1 réteg kék sheer tint lakkot, majd pedig egy réteget a saját készítésű holo fedőlakkomból (ami olyasmi, mint az új ILNP My Private Rainbow (X), és 30 csepp ILNP Mega (X)-ből készült, sima átlátszó lakkba keverve).



Ha tél (és ősz :)), akkor flanel ing! ;) Ezt egy kicsit bonyolultabb volt elkészíteni, de nem bánom, mert megérte szerintem... A fehér alap (gyűrűsujj) 2 réteg Moyra Gel Look Chantal volt, a szürke alap 2 réteg Flormar Beauty Toys Princess Castle, a bogyószín pedig 2 réteg Moyra Gel Look No. 910 Céleste. A nyomdázás pedig ezeknek megfelelően történt, csak nem feltétlenül ezekkel: a fehér nyomdázás Mundo-val készült, valamint a szürke is, de a fehér és szürke alapra nyomdázott bogyós szín a Célesre, ezzel jól lehetett nyomdázni a világosabb alapszínre is. Aztán erre is kentem egy réteget a házi holo fedőlakkomból... :) A minták pedig a Fabric Texture nyomdalemezről vannak.



Íme a manikűr, mely Facebookon a legnagyobb sikert aratta. Ami meglepett, lévén, hogy mennyire egyszerű volt az elkészítése... :) 1 réteg China Glaze One Track Mind-ra nyomdáztam kék Moyra holo lakkal (No. 254 Aquarius), és a Damask Drapery nyomdalemezzel, ennyi. Egyszerű, de mutatós. :)



Az utolsó pedig egy fehér és arany, télies-ünnepies jellegű manikűr. 2 réteg fehér alapra (Moyra Chantal) nyomdáztam a Fabric Texture lemezzel és az arany Metal Effect lakkal, kiegészítésnek pedig a mutató- és kisujjam körmére felkentem 1 réteg Golden Rose Jolly Jewels 122-t.


Ti mit gondoltok róluk? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

5 megjegyzés:

  1. Szuper manikűrök!
    A legjobban a flanel inges manikűr tetszik az összetettsége miatt.
    Illetve az utolsó előtti manikűr: nem is sejtettem, hogy ilyen jól mutat a kék Moyra holo lakk sötét alapon! Nekem is ki kell próbálnom :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép manikűrök, a sötétkék alapú a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jók, nekem a flanel inges a kedvencem, de mind remek alkotás!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek lettek, nem is tudok kedvencet választani! :)

    VálaszTörlés
  5. Mindegyik csodás, de nálam az ezüstös és a kék mintás viszi a prímet :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...