2015. június 13., szombat

Color Club – Over The Moon + BP-L008 stamping


*** A lemezt tesztelésre kaptam, ez azonban a róla alkotott véleményemet semmilyen módon nem befolyásolta. ***

A mai poszt főszereplője igazság szerint a Color Club – Over The Moon nevű, gyönyörűséges kék holo lakkja, de megspékeltem egy kis nyomdázással is, amihez a Born Pretty Store-tól tesztelésre kapott BP-L008 lemez egyik mintáját használtam. (Előző BP-L008 posztok: <<link>>)

A CC lakkot az Aphrodite '97 Kft. boltjában vettem még áprilisban, Pesten, a Glamour-napok idején, kedvezménnyel – remélem, ősszel is lesz ilyen, mert akkor megveszem a hiányzó darabokat is... Na de eltértem a témától. :D A lakk egyébként a Halo Hues kollekció része, amit az üzletekben vagy a webshopban is megvehettek.


Szóval, a gyűrűsujjam kivételével az alap 2 réteg Over The Moon volt, ami hozta a szokásos CC-minőséget és szemkápráztató holo hatást. Az egyetlen problémám a lakk ecsete volt, ugyanis hibás, valószínűleg csak ez az egy, de a szálak összevissza állnak benne... Ettől még használható, de azóta kételkedve veszek meg minden lakkot, ugyanis nem szeretem a boltban nyitogatni őket, illetlenségnek tartom... meg félek, hogy rám szólnak, hogy nem szabad felbontani a termékeket. (Ezért is idegesít fel, amikor az üzletben az emberek mellettem nyitogatják a lakkokat, pláne még ki is kenik a körmüket, majd mintha mi sem történt volna, visszateszik. Akár több lakkal is eljátszva ezt. Brr. Azt még valaki megvenné...)

A gyűrűsujjamon 2 réteg Moyra Gel Look – No. 944 Chantal van, ami egy nagyon-nagyon jó fehér, erre nyomdáztam az Over The Moon-nal (nagyon jók nyomdázáshoz!!!) és a lenti képen látható, a BP-L008 lemezen található mintával:


Napsütéses-közeli az Over The Moon-ról:



Íme a nyomdázás is, kicsit közelebbről:


Aztán – szokásomhoz híven – készítettem néhány vakus képet is. Íme közülük kettő:



Ha tetszik a lemez, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, az ára $5.99, de elég gyakran vannak akciók, plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

BPS 10% kedvezménykód | BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

8 megjegyzés:

  1. Gyönyörű! ez a lakk! És a nyomdázás is! :))

    VálaszTörlés
  2. Szép lett, a minta is tetszik :) Egyszer én is belefutottam egy hibás ecsetbe de olcsó lakk volt, szerencsére.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én úgy is jártam (egy Moda lakkal), meg így is, ez utóbbi jobban fáj... :/ De azért még használható (a Moda-s viszont egyáltalán nem, sajnos.)

      Törlés
  3. Gyönyörű ez a lakk és a nyomdázás is! :)
    Régóta ácsingózok CC lakkok után, lassan elérkezik az ideje egy rendelésnek (kár, hogy vidéken sajnos nem kaphatóak).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Jaj, én is imádom őket, de annyira kár, hogy csak Pesten lehet őket kapni. :( Szerintem én is rendelek majd egyszer, talán, ha akció is lesz... fogyóban a Cherubic és a Beyond is, szóval... :)

      Törlés
  4. Nagyon szép maga az alaplakk és persze a nyomdázás is :) Imádom ezeket a holo-csodákat, nagyon lehet bennük gyönyörködni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Na, az már biztos. :D Egyetértek. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...