2015. szeptember 27., vasárnap

Golden Rose Rich Color – 71 + China Glaze – Loco-motive


Ez a glitteres fedőlakk már régóta a készletemben van, mégis csak most jutottam el odáig, hogy élesben ki is próbáljam. A Loco-motive a China Glaze tavaly őszi All Aboard kollekciójában jelent meg, és vegyes méretű glittereket tartalmaz. Apró szürke, kicsit nagyobb ezüst és még nagyobb réz színű glitterek vannak benne, utóbbiak hexagonok, a többinél nem egyértelmű a forma.

Az alaplakk-glitter arány egész jónak mondható, nem kellett 2 réteg belőle a normális fedéshez, de 1 rétegnél vastagabb réteg alkalmazását ajánlom, én is így tettem.

Annak érdekében, hogy mutasson is, világos alapra akartam kenni, de nem fehérre. Ezért a választásom egy világos, krém színű lakkra esett, jelen esetben Golden Rose Rich Color – 71 árnyalatára, ebből 2 réteget kentem fel, majd erre jött 1 réteg Loco-motive. Fényesen is szépen nézett ki, de azért, hogy a glitterek jobban látszódjanak, kentem rá mattító fedőlakkot is (Moyra).

Lámpa alatt készült képek:




Vakuval készült képek:






Ti mit gondoltok róla? Szeretitek a glitteres fedőlakkokat? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

1 megjegyzés:

  1. Nem rossz, de nálam az egész kollekció nem talált be. Talán sötétebb alapon jobban tetszene, de igazából világoson látszanak a glitterek, hm, nehéz ügy.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...