2015. október 4., vasárnap

essence the gel nail polish – 27 don't be shy!


Ma egy tőlem szokatlan színű lakk van terítéken. Nem gondoltam volna, hogy valaha is tetszeni fog ez a szín, de mégis... Igazából Rita posztja (és nail art-ja) miatt vettem meg, mert nála annyira megtetszett. :D :D

A színe... Lime-zöld? Talán. Az ecset széles, lapos, lekerekített végű, könnyen kezelhető. A lakk állaga jó, a fedése pedig a színéhez képest kellemes csalódást okozott: két rétegben már szépen fedett. (Közepes rétegeket használtam.)

A képeken két réteg látható, fedőlakkal, utóbbi okozott néhány buborékot is sajnos, de mint mondtam, ez nem a don't be shy! hibája. (Önmagában is fényesre szárad, de mindenre kenek fedőlakkot.) A képek vakuval készültek, szerencsére sikerült (szerintem) visszaadni a színét. :) Tartósságot nem teszteltem.




Mit gondoltok róla? Tetszik ez a szín? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

3 megjegyzés:

  1. Nagyon érdekes, egyedi ez az árnyalat. Önmagában nem tudnám elképzelni magamon ilyen töményen, de nail art-okhoz jól fel lehet használni :)

    VálaszTörlés
  2. De cuki vagy! :) És nagyon jól áll neked ez a lakk! Úúúú, és nyomdázz rá valami szép sötétzölddel!!!! *_* *_* *_*

    VálaszTörlés
  3. Huh, ez ősszel annyira már nem megy nálam, de nyáron sokszor volt hasonló a körmöm, én fehérrel szeretem ezt a színt kombinálni meg díszítőcsíkos manit csináltam vele pink és narancs színekkel egy szabadnapomon.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...