2016. január 27., szerda

Teszt | Born Pretty Store kerek szegecsek (körömdíszek)


*** A terméket tesztelésre kaptam, de ez a róla alkotott véleményemet semmilyen módon nem befolyásolta. ***

10% kedvezménykód: KHSQ10

A Born Pretty Store tesztcsomagomból már csak 2 dolog maradt, ami bemutatásra vár: egy nyomdalemez, és az 500 darabos szegecs-szett, amiről ma lesz szó. A hivatalos neve "500Pcs 1.2mm/2mm/3mm Mini Gold And Silver Round Stud Rhinestone Nail Art Decoration w/box", de ez egy kicsit hosszú... így szerintem hívjuk inkább 500 darabos arany-ezüst szegecstárcsának. A neve tulajdonképpen mindent elmond: 500 darab szegecs van a dobozban, méret és szín szerint kategorizálva. Arany és ezüst színűek, és 3 méretben találhatóak a dobozban: kicsi, közepes és nagy.

A szegecseket vizes fogvájóval, vagy valamilyen szemceruzával érdemes felvenni (én sima fehér szemceruzát használtam), árulnak kifejezetten hozzá való felszedő ceruzát is (van, ami tényleg "wax pencil", de sokszor csak sima fehér szemceruzát takar az elnevezés). Könnyű volt őket felszedni, és elhelyezni is: az én körmöm felülete eléggé íves, de nem álltak el tőle a szegecsek. Igaz, hogy csak egy manikűrt készítettem, azt is csak ezüst szegecsekkel, egy méretben, de abban igyekeztem többféle módon is kipróbálni, hogy működik. ;)


Nail art inspired by @alondralovespolish

Néhány szót a manikűrről: egy Instagramon látott kép (link) inspirálta. A sötétkék lakk 2 réteg Golden Rose Matte Velvet – 104 volt, a rózsaszín pedig 2 réteg Moyra Silk Nude – 324 Madrid. A mutató- és kisujjamra egyszerű díszítésnek 1-1 szegecset tettem. A középső- és gyűrűsujjamra először felkentem a Moyra lakkot, majd nyomdáztam a Mundo de Unas Black nyomdalakkal és a Moyra 15 Lacelove nyomdalemezzel. A gyűrűsujjam körmén ez így is maradt, a középső ujjam körmére azonban más díszítést terveztem: a felét lefestettem a Golden Rose Matte Velvet – 104 lakkal, a kettő találkozási pontjára pedig tettem néhány szegecset. Végül minden kapott egy réteg fedőlakkot, és voilá! Kész is. ;) A szegecsek rögzítéséhez egy kis átlátszó lakkot használtam.



Ez az első próbálkozásom a díszítőszegecsekkel, de eddig tetszik ez a módszer. Lehet, hogy a későbbiekben gyakrabban is fogom használni. :)

Ha tetszenek ezek a körömdíszek, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek a tárcsát $3.95-ért, plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

BPS 10% kedvezménykód | BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

7 megjegyzés:

  1. Nekem is tetszik, gyönyörű mani, de hogy én szegecseket tegyek magamra, az még odébb van, félek, vakargatnám és a kezemben maradna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igen, annak megvan az esélye, hogy lejönnek. :/ Bár én nem teszteltem a tartósságát, de nem hiszem, hogy ragasztó nélkül olyan sokáig bírnák.

      Törlés
  2. Szép lett! A szegecseket ragasztottad vagy a még meg nem száradt lakkra helyezted, hogy beleragadjon? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) A még meg nem száradt lakkra tettem, egy kis pötty átlátszó lakkra. :) Aztán kentem egy réteg fedőlakkot is. Igaz, a tartósságát nem teszteltem, mert folytatnom kellett a tesztelést. :D

      Törlés
  3. Köszi! Kíváncsi vagyok mennyit fog tartani :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon vagány és egyben nőcis is, szép! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...