2017. december 30., szombat

New Year's Eve Nails | Beauty Bigbang Galaxy Rainbow Holographic Flakes + video!


http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: DORA10

Ma egy egyszerű körömdíszítési módról lesz szó a blogon, ami akár újévi manikűrnek is beillik. :) A Beauty Bigbang webshoptól kaptam tesztelésre ezt a Rainbow Holographic Flake pigmentet [link], és tudtam, hogy valami érdekeset akarok vele alkotni, így született meg ez a manikűr. Több kép, teszt, videó és leírás a bejegyzésben! :)

***

Today I'll show you a really easy nail decorationg technique, which can be good for New Year's Eve nails as well. :) I got this Rainbow Holographic Flake pigment [link] to review from Beauty Bigbang and I knew I want to make something interesting with it, so this is how this manicure got started. :) More pictures, review, how-to and video tutorial in the post! :)

***



***


A pigment egy lezárható tasakban érkezett, szokás szerint, a tégelyben pedig kb. 0.2 gramm flakie-pehely található. Tudom, nem sok, de nem is kell belőle sok egyszerre! :)

Mi is ez a flakie-pehely? Holografikus szivárványokat szóró “darabkákból” áll, azonban nem glitter, így nem nehéz lemosni! Olyan, mintha apró darabokra zúzott gyémántdarabkák lennének. Szerintem. :) Hasonló a króm porhoz, mégis más, mert darabos. Két módon használható fel: az első, hogy a még meg nem száradt lakkba vagy még nem köttetett géllakkba/zselébe “szórjátok”, így olyan hatása lesz, mint egy glitteres fedőlakknak, vagy pedig használható úgy, mint a króm porok: a körömbe beledolgozva. És ami jó hír: használható sima körömlakkal is, nem kell hozzá speciális vízbázisú fedőlakk! :)

***

The flakie pigment comes in a little jar and the volume is about 0.2grams. So this pigment is similar to chrome mirror pigments, yet different. It’s in bigger pieces, flakes, which gives it a sort-of shattered look. It can be used 2 ways: buffing it in the nail gives a scattered linear holo-chrome finish, but you can sprinkle it on top of still wet nail polish for a scattered “glitter-like” finish. And good news: this pigment CAN be used with just regular nail polish, quick drying topcoat doesn’t ruin it! But you can absolutely use this with gel polish as well. It gives an amazing rainbow-shattered finish either way!

L-R: nail polish, DL Glitter Base, gel polish, gel polish, nail polish
L-R: nail polish, DL Glitter Base, gel polish





Én fekete alapra tettem a pelyheket, a kedvencem ezekhez az effektporokhoz a Dance Legend Glitter Base, mert a finishe hasonló, mint a géllakké (picit "tapadós"). Ebbe dolgoztam bele a pigmentet, 2 körmön a teljes köröm felületén, a másik kettőn pedig "átmenetet" képezve. A végén pedig fedőlakkot tettem rá - mehet rá nyugodtan a gyorsszérító fedőlakk, nem rontja el! :)

***

I’m using it with a rubbery nail polish base, Dance Legend Glitter Base, whict is similar to gel polish. On 2 nails I buffed the pigment into the surface, and on the 2 other I made a gradient effect with it. After everything I applied a quick drying topcoat - don't worry, it doesn't ruin the effect! :)


Felhasznált lakkok, termékek // Products used:
Dance Legend Glitter Base Black, Beauty Bigbang Galaxy Holo Flakes, Sally Hansen Insta-Dri topcoat









Nektek hogy tetszik? // Do you like it?


A Rainbow Holographic Flake pigmentet a Beauty Bigbang webshopban megvehetitek és felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is. (DORA10)

You can buy this Rainbow Holographic Flake pigment at Beauty Bigbang and you can also use my 10% off coupon code. (DORA10)


BeautyBigBang 10% kedvezménykód // BeautyBigBang 10% off code
DORA10
https://www.beautybigbang.com

 
📧 Business inquiries 📧

2 megjegyzés:

  1. nem is tudtam hogy van a dance legend glitter alapjából fekete. nekem átlátszóra száradó van, de igazából nem olyan egyszerű lekaparnom...:( csalódás volt, neked nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Van belőle mindenféle színű, nem tudom, hogy az átlátszó milyen, ez ragasztó alapú. Őszintén én nem használom lehúzható alapként, így még nem próbáltam, lejön-e, általában lemosom lakklemosóval mert csak ezekhez a króm pigmentekhez használom, mert ezekhez viszont tökéletes alapot ad. :) Ezt a trükköt @tanya_wish-től lestem el, ő használ mindig ilyet a videóiban a króm/holo/multikróm pigmentek alá. :)
      Viszont most kinéztem egy jónak tűnő lehúzható alapot, elvileg géllakkok alá van és igaz, hogy köttetni is kell, de lehúzható és sima lakkok alá is jó. (Plusz mert köttetős, gyorsabban "szárad", bár azt írják két rétegben kenve jön le könnyen.) A Born Pretty jött ki vele, Peel Off UV Gel Polish Base néven lehet megtalálni, fehér átlátszatlan géllakkos üvegben, zöld címkével. Láttam róla teszteket és eléggé jónak tűnik. :) Szóval én most abból fogok rendelni egy darabot, géllakk-tesztekhez is igencsak jól jönne. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...